Nowości w naszej ofercie

 Pierogi zbójnickie:

 

Skład: kasza gryczana ,jęczmienna, kapusta kiszona ,boczek i trochę tajemnic.

 

 Pierogi Maryny:

 

Skład: kasza gryczana ,pieczarki, ogórek kiszony, przyprawy.

 Kluski z mięsem

Skład: mięso ,ziemniaki, mąka ziemniaczana, przyprawy

Sposób przyrządzenia: produkt jest już ugotowany ,należy wrzucić porcję klusek na wrzącą wodę i po wypłynięciu gotować około 30 sekund lub kluski pokroić w plasterki i przysmażyć na patelni.

Podawać polane tłuszczem ze zrumienioną na złoty kolor  cebulą, doskonałe są również  ze skwarkami z chudego boczku lub podwędzanej wędliny.
 
 

 

 

Oferta z tradycjami

Pierogi ruskie

 

Skład: ziemniaki, twaróg, cebula, przyprawy.

Sposób przyrządzenia: produkt jest już ugotowany ,należy wrzucić porcję pierogów na gotującą wodę i po wypłynięciu gotować około 30 sekund lub przysmażyć na patelni.

Podawać polane tłuszczem ze zrumienioną na złoty kolor  cebulą, doskonałe są również  ze skwarkami z chudego boczku lub podwędzanej wędliny.

 

Pierogi z mięsem


Skład: mięso wieprzowe, cebula ,przyprawy.

Sposób przyrządzenia : produkt jest już ugotowany ,należy wrzucić porcję pierogów na gotującą wodę i po wypłynięciu gotować około 30 sekund lub przysmażyć na patelni.

Podawać polane tłuszczem ze zrumienioną na złoty kolor  cebulą, doskonałe są również  ze
skwarkami z chudego boczku lub podwędzanej wędliny.

 

Pierogi z kapustą i grzybami


Skład: kapusta kiszona , grzyby leśne, cebula, przyprawy

Sposób przyrządzenia : produkt jest już ugotowany ,należy wrzucić porcję pierogów na gotująca wodę i po wypłynięciu gotować około 30 sekund lub przysmażyć na patelni.

Podawać polane tłuszczem ze zrumienioną na złoty kolor  cebulą, doskonałe są również  ze skwarkami z chudego boczku lub podwędzanej wędliny.




Pierogi ze szpinakiem


Skład: szpinak ,twaróg, cebula ,czosnek, przyprawy

Sposób przyrządzenia : produkt jest już ugotowany ,należy wrzucić porcję pierogów na gotująca wodę i po wypłynięciu gotować około 30 sekund lub przysmażyć na patelni.

Podawać polane tłuszczem ze zrumienioną na złoty kolor  cebulą, doskonałe są również  ze skwarkami z chudego boczku lub podwędzanej wędliny.




Pierogi z zieloną soczewicą

 

Skład: zielona soczewica , cebula ,przyprawy

Sposób przyrządzenia : produkt jest już ugotowany ,należy wrzucić porcję pierogów na gotująca wodę i po wypłynięciu gotować około 30 sekund lub przysmażyć na patelni.

Podawać polane tłuszczem ze zrumienioną na złoty kolor  cebulą, doskonałe są również  ze skwarkami z chudego boczku lub podwędzanej wędliny.


Pierogi z pieczarkami

Skład: pieczarki ,cebula, przyprawy

Sposób przyrządzenia : produkt jest już ugotowany ,należy wrzucić porcję pierogów na gotująca wodę i po wypłynięciu gotować około 30 sekund ,lub przysmażyć na patelni.

Podawać polane tłuszczem ze zrumienioną na złoty kolor  cebulą, doskonałe są również  ze skwarkami z chudego boczku lub podwędzanej wędliny.

 


Pierogi z kasza gryczaną i twarogiem

Skład: kasza gryczana ,twaróg, cebula, przyprawy

Sposób przyrządzenia : produkt jest już ugotowany ,należy wrzucić porcję pierogów na gotująca wodę i po wypłynięciu gotować około 30 sekund lub przysmażyć na patelni.

Podawać polane tłuszczem ze zrumienioną na złoty kolor  cebulą, doskonałe są również  ze skwarkami z chudego boczku lub podwędzanej wędliny.

 

Pierogi z kapusta i mięsem

Skład: kapusta kiszona ,mięso wieprzowe cebula ,przyprawy

Sposób przyrządzenia : produkt jest już ugotowany ,należy wrzucić porcję pierogów na gotująca wodę i po wypłynięciu gotować około 30 sekund lub przysmażyć na patelni.

Podawać polane tłuszczem ze zrumienioną na złoty kolor  cebulą, doskonałe są również  ze skwarkami z chudego boczku lub podwędzanej wędliny.

 


Pierogi z twarogiem

Skład: twaróg, cukier, przyprawy

Sposób przyrządzenia : produkt jest już ugotowany ,należy wrzucić porcję pierogów na gotująca wodę i po wypłynięciu gotować około 30 sekund ,lub przysmażyć na patelni.

Podawać ze śmietaną z cukrem i szczypta cynamonu.

 


Pierogi z wiśniami

Skład: wiśnie


Sposób przyrządzenia :
produkt jest już ugotowany ,należy wrzucić porcje pierogów na gotująca wodę i po wypłynięciu gotować około 30 sekund .

Podawać ze śmietaną, posypane cukrem pudrem lub  śmietaną wymieszaną z cukrem.




  Pierogi z truskawkami

Skład: truskawki

Sposób przyrządzenia : produkt jest już ugotowany ,należy wrzucić porcję pierogów na gotująca wodę i po wypłynięciu gotować około 30 sekund.

Podawać ze śmietaną, posypane cukrem pudrem lub  śmietaną wymieszaną z cukrem.